Mijn Boek:

Boeket voor zakenvrouwen

Referenties
Lusine Grigoryan - Koraalcoaching.nl

Aleid is heel betrokken en professioneel, begrijpt je worstelingen en denkt in oplossingen.

"Het online programma van Aleid heeft me geholpen om goed inzicht te krijgen in het echt ondernemen en ‘een beetje zzp-en’."

Lusine Grigoryan

www.lusin.nl

Kort en krachtig of rustig en riant?

kort en krachtig

Rederij Doeksen die de veerdiensten verzorgt tussen Harlingen en Terschelling heeft een verschillend aanbod van veerboten. Je kunt al dan niet met de auto, je kunt kiezen voor een overtocht van 2 uur met alle faciliteiten van buiten- en binnendek en cateraar, of je kiest voor de sneldienst van 45 minuten met alleen een binnensalon. Aan de diverse varianten hangen ook verschillende prijskaartjes.

Waarom kies je soms voor de ene en een ander keer voor de ander variant? Dat hangt meestal af van de omstandigheden. In het geval van de reis naar Terschelling van het weer, de tijd die je wilt besteden, hoe lang je gaat, welke prijs je wilt betalen, enzovoort.

Niet veel ander is het met het houden van een pitch. Heb je tien minuten de gelegenheid om iets over jezelf en je bedrijf te vertellen, dan kun je in alle rust uitgebreid je verhaal doen. Maar meestal is je pitchtijd korter. Dan is het handig dat je ook in 2 minuten, 1 minuut of zelfs 10 seconden een pitch kunt doen. En dan komt het er opaan dat je de goede tekst paraat hebt. De kunst is om in korte tijd de essentie van je verhaal te vertellen. Ik maak vaak mee dat de inleiding al een halve minuut duurt en als de tijd dan om is, heb je je doel gemist.

Hoe kom je in 10 seconden tot de essentie van je boodschap?

Dat kan door op een gestructureerde manier een aantal succesvolle ingrediënten te benoemen.

Je kunt dit bereiken door een ‘bouwpakket’ te gebruiken waarin je de juiste taal voor jouw klanten gebruikt.

In mijn online-programma de 3 basisstappen om je bedrijf op te bouwen is het pitchbouwpakket  een belangrijk onderdeel. Je krijgt dan volledige uitleg over hoe je een succesvolle 10-secondenpitch opbouwt. Bovendien leer je in deze training ook wat je nodig hebt als ‘fundament’ ( je ondernemersmindset en het kiezen van je ‘publiek’) voordat je de pitch kunt maken.Voor nog geen € 100,00 (ex btw) ontvang je 3 audiotrainingen van ca 50 minuten die je vanaf je pc kunt beluisteren. Daarnaast ontvang je bijbehorende werkbladen, zodat je de stof direct kunt toepassen. Verder heb je ook nog een telefoongesprek met mij persoonlijk om je eventuele vragen voor te leggen. Inhoud en bestelling van het programma: 3 basisstappen om je bedrijf op te bouwen. Na betaling ontvang je alle materialen automatisch in je mailbox.

Aanbieding voor de maand april: Bij aanschaf van het online-programma ontvang je gratis mijn boek: Boeket voor zakenvrouwen, keuzes voor persoonlijke en zakelijke groei

Reageer op dit artikel

*