Mijn Boek:

Boeket voor zakenvrouwen

Referenties
Lusine Grigoryan - Koraalcoaching.nl

Aleid is heel betrokken en professioneel, begrijpt je worstelingen en denkt in oplossingen.

"Het online programma van Aleid heeft me geholpen om goed inzicht te krijgen in het echt ondernemen en ‘een beetje zzp-en’."

Lusine Grigoryan

www.lusin.nl

Boeket voor zakenvrouwen

Boeket voor zakenvrouwen, keuzes voor persoonlijke en zakelijke groei.

Aleid Overbeek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 26 januari 2013 heb ik het eerste exemplaar van mijn boek overhandigd aan Josette Alkema:www.fotografiejosettealkema.nl. Het is mijn missie om ondernemende vrouwen te leren hun onzekerheid te overwinnen zodat zij zowel persoonlijk als zakelijk succesvol worden.

Ontvang GRATIS hoofdstuk 1 uit mijn boek Boeket voor zakenvrouwen*
 
E-mail*
Voornaam*
Achternaam*
 
* En ontvang tevens om de week mijn gratis e-zine met tips over zelfverzekerd ondernemen. Uiteraard zullen je gegevens vertrouwelijk worden behandeld.
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Mijn boek, Boeket voor zakenvrouwen is in eerste instantie ontstaan uit een behoefte om vrouwen waarmee ik een coachgesprek had een compacte hoeveelheid theorie,en praktijkopdrachten mee te geven. Mijn maandelijks geschreven artikelen waren de basis voor het boek. Het boek bestaat uit 15 hoofdstukken (bloemen) die gaan over het loslaten van oude patronen, het plukken van bloemen en het planten van nieuwe mogelijkheden. Het heeft alles te maken met keuzes, zowel op het persoonlijke vlak als zakelijk. Voorbeelden van ‘plukken’: gebrek aan zelfvertrouwen, perfectionisme, angst om contacten te leggen. Voorbeelden van ‘planten’: eigenwaarde, het is goed genoeg en netwerkmogelijkheden.

Het is vooral een praktisch boek, met aan het eind van elke hoofdstuk een korte oefening. Het boek is leerzaam voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en zelfverzekerd wil ondernemen.

Het boek is te koop via mijn website door op de afbeelding van het boek te klikken, bij de Bruna in Zeewolde, bij mijnmanagementboek.nl/shop en bij bol.com

Testimonials over mijn boek:

Een boek wat prettig leest, aanzet tot nadenken en tevens handvatten biedt. Geschreven door een gedreven, kordate ,liefdevolle, zakenvrouw vol humor.
Ik heb het met plezier gelezen en gebruik het als naslagwerk. Inmiddels heb ik het aan verschillende mensen gegeven ter inspiratie.
Mooie bijkomstigheid het boek past in een handtas, je kunt het in een hand liggend in je tuinstoel of op de bank lezen.
Corrie Rottiné-Koning

‘Boeket voor zakenvrouwen’ is een praktisch en inspirerend boek dat je aan het denken én het doen zet. Voor herkenbare patronen die je behoorlijk in de weg kunnen zitten krijg je een mooi alternatief voorgeschoteld; één van de zgn bloemen in dit boeket.
Een leer- en duurzaam boeket!  (Echt niet alleen voor (zaken)vrouwen!)

Suzan Numan

Wat ben ik blij met jouw boek!
Duidelijk, makkelijk leesbaar en bruikbaar…

Annelies van Mourik

Hi Aleid,

Wat leuk dat ik met je heb mogen kennismaken. Zoals gezegd gunde ik mezelf dit weekend zon en jouw boek.
Vanmiddag deze belofte ingelost. Ik wiil je een groot compliment maken voor je ‘boeket’ voor zakenvrouwen.
Prachtig, helder en prettig leesbaar zonder ingewikkelde toestanden. Mooie aanvulling op Laura en geeft nog meer impuls om af te rekenen met ‘middelmatig ondernemen’.

Graag tot ziens en/of horens,
Karin Frensch
Mijn eindredacteur Bert Mol van Tekst op Maat schreef na zijn eerste redactieslag:
Complimenten, Aleid, ziet er goed uit. Leest lekker weg en ik verwacht dat veel vrouwen, maar ook mannen baat hebben bij het lezen van dit boek: ik in ieder geval wel!

Reageer op dit artikel

*