Mijn Boek:

Boeket voor zakenvrouwen

Referenties
Lusine Grigoryan - Koraalcoaching.nl

Aleid is heel betrokken en professioneel, begrijpt je worstelingen en denkt in oplossingen.

"Het online programma van Aleid heeft me geholpen om goed inzicht te krijgen in het echt ondernemen en ‘een beetje zzp-en’."

Lusine Grigoryan

www.lusin.nl

Comfortabel netwerken in Zeewolde

netwerkmiddag 13 november 2015

netwerkmiddag 13 november 2015

Netwerkmiddag 26 augustus 2016: Netwerken met de vertrouwensformule. 

Waarom een relatie opbouwen het belangrijkste onderdeel van netwerken is.
Veel vrouwen vinden het lastig om te netwerken. Welke netwerken moet ik bezoeken?

Hoe sluit ik aan bij een groepje? Wat vertel ik? Moet ik mijzelf verkopen? Heeft het wel zin om te netwerken? Ik vind het niet leuk als ik niemand ken. Al deze gedachten bij elkaar opgeteld leveren vaak op dat je helemaal niet eens gaat naar zo’n netwerkbijeenkomst. Het thema van de middag op 27 mei 2016 was: Van laf naar lef in ondernemerschap.

Vijf keer per jaar organiseer ik special voor vrouwen laagdrempelige netwerkmiddagen.

Op vrijdag 11 maart 2016 was er ook een netwerkmiddag: Comfortabel netwerken in Zeewolde, exclusief voor vrouwen. Het thema van deze middag was Samenwerken. Met (nieuwe) theorie, want er valt veel te vertellen over netwerken, met praktijkvoorbeelden over wat mij een groot netwerk heeft opgeleverd en ook met gewoon doen! In kleine groepjes gaan jullie elkaar leren kennen. Aan maximaal 5 deelnemers gaf ik de gelegenheid om een 1-minuut pitch te houden.

Dus dit is jouw kans om je netwerkdrempelvrees te overwinnen. En ook voor de meer ervaren netwerkers: deze middag levert je weer nieuwe contacten op!

website1 website2

Het wordt een inspirerende netwerkworkshop, waarbij iedereen mee kan doen en je zo leuke nieuwe contacten opdoet en nog veel leert over netwerken ook.

Graag bied ik deze middag aan tegen kostprijs van zaalhuur en thee/koffie/frisdrank/koekjes. Totaal € 7,50 ex btw per deelnemer. De vorige keer was de netwerkmiddag snel volgeboekt, dus meld je op tijd aan! Locatie: Hotel Zeewolde, Horsterplein 30 in het centrum van Zeewolde (ook bekend als Pannenkoekhuis). Gratis parkeren. Tijd: 13.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 13.15 uur).

Extra: aan het eind van de middag verloot ik 1 exemplaar van mijn boek: Boeket voor zakenvrouwen, keuzes voor persoonlijke en zakelijke groei.

Verslag van een vorige netwerkmiddag Op deze tropische vrijdagmiddag 12 juni kwamen 25 ondernemende vrouwen uit Amsterdam, Amersfoort, Dronten, Lelystad, Almere, Geldermalsen en natuurlijk ook uit Zeewolde om mee te doen. Iedere deelneemster vond haar plek in een groepje van 4. Na de eerste kennismakingsoefening heb ik een aantal netwerktips gedeeld. Vervolgens ging men aan de slag met een vraag waarmee hulp gezocht kon worden bij de andere deelnemers. Na de pauze ging men zo voor elkaar aan de slag en kwam ieders vraag aan bod. De algehele conclusie was dat het toch gemakkelijker is om voor iemand anders iets te vragen dan voor jezelf. fotonetwerkmiddag12juni2015

netwerkmiddag 30012015

foto met dank aan Delilah’s Event&Photography

netwerkmiddag 27032015

foto met dank aan Delilah’s Event&Photography

Reageer op dit artikel

*