Mijn Boek:

Boeket voor zakenvrouwen

Referenties
Lusine Grigoryan - Koraalcoaching.nl

Aleid is heel betrokken en professioneel, begrijpt je worstelingen en denkt in oplossingen.

"Het online programma van Aleid heeft me geholpen om goed inzicht te krijgen in het echt ondernemen en ‘een beetje zzp-en’."

Lusine Grigoryan

www.lusin.nl

Over Aleid Overbeek

Koraal Coaching is de eenpersoonsonderneming van Aleid Overbeek.
Ik ben gecertificeerd Bouw een Bloeiend Bedrijf- coach.
Mijn volledige cv is te vinden onder:Bekijk Aleid Overbeek's LinkedIn profielBekijk Aleid Overbeek’s profiel
Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers zelfverzekerd te laten ondernemen zodat zij een goed inkomen kunnen verdienen en financieel onafhankelijk zijn.
Vrouwen worstelen vaak met zichzelf en met hun bedrijf. Het gevolg is dat zij niet zichtbaar zijn en zowel persoonlijk als zakelijk stagneren. Hierdoor hebben zij te weinig inkomsten en blijven zij in een vicieuze cirkel, omdat zij ook niet in zich zelf investeren.
Gelukkig kan het anders, want als je wel in jezelf investeert en daardoor zelfverzekerd durft te ondernemen ben je extra gemotiveerd om die investering ook weer terug te verdienen met je bedrijf.

aleid overbeek

Ontvang GRATIS hoofdstuk 1 uit mijn boek Boeket voor zakenvrouwen*
 
E-mail*
Voornaam*
Achternaam*
 
* En ontvang tevens om de week mijn gratis e-zine met tips over zelfverzekerd ondernemen. Uiteraard zullen je gegevens vertrouwelijk worden behandeld.
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Waarom vrouwelijke ondernemers?
Zelf heb ik bij de start van mijn bedrijf ook onderschat dat ondernemen een vak apart is. Ik wist niets van marketing, netwerken en een niche zoeken. In de afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan op het gebied van ondernemersvaardigheden. In de loop van de jaren kwamen er veel vrouwen bij mij als klant, allemaal met vergelijkbare vragen op het gebied van zelfvertrouwen, voor jezelf opkomen, perfectionisme enzovoort. Door mijn activiteiten op ondernemersgebied kwamen er ook veel ondernemers op mijn pad. Zodoende heb ik op een gegeven moment de combinatie gemaakt van vrouwen en ondernemers.

En dat zelfvertrouwen?
Voor grote groepen presentaties houden of workshops geven vond ik vroeger best spannend. Dat had je mij 30 jaar geleden echt niet hoeven vragen. Daarin heb ik mij zelf bewust ontwikkeld, zodat ik daar nu ook profijt van heb in mijn bedrijf.

Financieel onafhankelijk zijn
Dat is voor mij een grote drijfveer. Mijn ouders gingen scheiden toen mijn moeder 53 jaar was. Mijn moeder was niet financieel onafhankelijk met alle gevolgen van dien. Ik heb toen besloten; dat overkomt mij niet. Ik wil altijd financieel onafhankelijk zijn. En dat is mij gelukt. Eerst in mijn banen, later met Koraal Coaching. Dat is niet altijd even gemakkelijk gegaan, maar door te blijven volhouden heb ik mijn doel bereikt. Dat gun ik iedere vrouw en zeker de vrouwelijke ondernemers.