Mijn Boek:

Boeket voor zakenvrouwen

Referenties
Lusine Grigoryan - Koraalcoaching.nl

Aleid is heel betrokken en professioneel, begrijpt je worstelingen en denkt in oplossingen.

"Het online programma van Aleid heeft me geholpen om goed inzicht te krijgen in het echt ondernemen en ‘een beetje zzp-en’."

Lusine Grigoryan

www.lusin.nl

Programma’s

Voor alle programma’s geldt dat ik in een vrijblijvend telefoongesprek graag met je verken welk aanbod voor jou passend is. 

Online-programma: de 3 basisstappen om je bedrijf op te bouwen.

Je leert alles over de juiste ondernemersmindset, het kiezen van je niche en je marketingboodschap. Resultaat: je hebt een solide basis gelegd om je bedrijf op te bouwen.

Klik hier meer  informatie en aanmelding.

Jouw eerste overzichtelijke vervolgstap in je bedrijf.

Een halve dag intensieve 1 op 1 coaching en training om jouw eigen aanbod te ontwerpen en in de markt te kunnen zetten.

Resultaat: je kunt nu aan de slag om zichtbaar te worden voor jouw klanten.

 

Ontvang GRATIS hoofdstuk 1 uit mijn boek Boeket voor zakenvrouwen*
 
E-mail*
Voornaam*
Achternaam*
 
* En ontvang tevens om de week mijn gratis e-zine met tips over zelfverzekerd ondernemen. Uiteraard zullen je gegevens vertrouwelijk worden behandeld.
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Zelfverzekerd zichtbaar, gebruik je eigen waarde:  3  tot 6 maanden – programma

In dit vervolgprogramma werk je aan je totale uitstraling als ondernemer.  Je persoonlijke en zakelijke groei wordt bevorderd door het versterken van je ondernemersmindset, het ontwikkelen van jouw unieke stappenplan voor je klanten en je eigen aanbod. Door het leren bepalen van je prijzen en het zichtbaar worden, trek je gemakkelijk klanten aan. Je leert hoe je online en offline maximaal zichtbaar wordt en de juiste teksten gebruikt om potentiële klanten te interesseren voor jouw aanbod. Afhankelijk van het bij jou passende tempo kun je dit programma in 3 tot 6 maanden afronden.
Het programma bestaat uit skypetrainingen en individuele coaching. Resultaat: Je gaat jouw eigen aanbod verkopen.

Vervolgabonnement van 10 maanden.

Om niet terug te vallen in je oude patronen, verder te groeien als ondernemer en je verkoopvaardigheden aan te scherpen is het wenselijk om via een vervolg-abonnement  je te laten blijven coachen. Dit zijn altijd individuele sessies. Er zijn 3 soorten abonnementen: volledig per skype, volledig live en een combinatie van skype en livecoaching. Resultaat: je groeit verder door naar een expert in je vakgebied.

Presentaties/workshops/trainingen

Tijdens (netwerk)evenementen verzorg ik presentaties en/of workshops over ondernemersvaardigheden, zakelijk netwerken en pitchen. Speciaal voor vrouwen organiseer ik netwerkmiddagen: Comfortabel netwerken.
Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van Performance Management zoals communicatievaardigheden, conflicthantering, etc.

Telefonische groeiscan

Ik werk met  een telefonische groeiscan van 30 minuten om te bepalen hoe ik jou verder kan helpen. Elke maand heb ik voor maximaal 5 sessies ruimte. Normaal gesproken kosten deze (coach) gesprekken € 125,00.  Af en toe bied ik ze gratis aan. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief, daarin kondig ik de (gratis) gesprekken aan.

Teleseminars/webinars

Regelmatig geef ik een telefonische of online training waarin ik een onderwerp over zelfverzekerd ondernemen behandel. Via mijn nieuwsbrief en social media kondig ik deze seminars aan.

Reageer op dit artikel

*