Training netwerken

Comfortabel netwerken

Ervaar dat je met een gestructureerde aanpak en met bewuste aandacht gefaciliteerd kunt netwerken zodat je er ook nog plezier aan beleeft (online of offline, open inschrijving).

Herken je dit?

 • Je weet dat het belangrijk is om te netwerken maar je ziet er tegenop.

 • Je vraagt je af wie er met jou zou willen praten.
 • Je haakt vaak af op het laatste moment omdat je teveel weerstand hebt.
 • Je weet toch zeker dat het je niets oplevert.
 • Je vindt het ongemakkelijk om maar zo bij anderen die in gesprek zijn aan te schuiven.

Je bent niet de enige. Veel ondernemers worstelen met deze zaken rondom netwerken. Het is ook logisch dat je het onprettig vindt om ergens ‘koud’ in te stappen. Het lijkt altijd alsof jij de enige bent die daar last van heeft. Ik weet intussen dat dit niet zo is…

Ik weet dat het ook anders kan. Dat je plezier kunt hebben met netwerken. Dat je in gesprek kunt gaan met anderen zonder dat je je ‘teveel’ voelt. Dat deze gesprekken heel waardevol voor je kunnen zijn, misschien op een andere manier dan jij op voorhand had bedacht.

Wat daarvoor nodig is is een georganiseerde bijenkomst. Met structuur, aandacht, begeleiding en gelijkwaardigheid voor iedereen.

Als je meedoet met deze bijeenkomst Comfortabel Netwerken zul je ervaren dat je op een heel andere manie kunt netwerken dan je tot nu toe gewend was. Bovendien krijg je ook handvatten en tips hoe je kunt werken aan je netwerk zonder dat je grote bijeenkomsten bezoekt. Tenslotte leer je je doelen te stellen voor netwerkbijeenkomsten zonder dat je dit stress oplevert. Op deze manier ga je netwerken gewoon leuk vinden en gaat het je wel resultaat opleveren. Mijn ervaring is dat het grootste deel van mijn omzet komt uit opdrachten via mijn netwerk.

Als ondernemerscoach en trainer heb ik ruim 15 jaar ervaring met het opbouwen en onderhouden van mijn netwerk. Mijn kennis en ervaring over dit belangrijke onderdeel van het ondernemerschap heb ik opgedaan bij BNI waar ik als coach en trainer jarenlang aan verbonden ben geweest. Daarnaast heb ik vanuit mijn eigen bedrijf regelmatig netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Ook heb ik regelmatig netwerkbijeenkomsten gefaciliteerd en begeleid o.a. via de commissie Kennis en Netwerken van de Bedrijfskring Lelystad.

Praktische informatie

Live: 20 tot 30 deelnemers € 47,– exclusief 21% btw
Online: 10 tot 20 deelnemers € 25,00 exclusief 21% (via ZOOM)
Tijdsduur: 2 uur

Wat levert deze bijeenkomst je op?

 • Je hoeft er alleen maar te zijn, de rest wordt voor je georganiseerd zonder dat jij je druk hoeft te maken met wie je in gesprek gaat.
 • Netwerken zonder stress.
 • Direct nieuwe contacten voor je netwerk.
 • Inzichten in andere vormen van netwerken.
 • Laagdrempelig doelen stellen voor bijeenkomsten.
 • Jezelf zichtbaar maken als ondernemer zonder hoge eisen te stellen aan jezelf.
 • Plezier en ontspanning.

Netwerktraining voor begeleiders

Voor wie:

Voor organisaties en bedrijven die willen leren hoe ze een netwerkbijeenkomst met werknemers, klanten en opdrachtgevers op een inspirerende en resultaatgerichte manier kunnen vormgeven.

Vraag bij mij naar de maatwerk opties hiervoor.